Spanje - Zomerduiken

Zomerduiken aan de Costa Brava

De Costa Brava is één van de beste duikbestemmingen aan de Middellandse Zee. Het diverse onderwaterleven, de professionele duikcentra en het uitgebreide toeristische aanbod maken het een topbestemming voor duikers.

Tijdens het duiken aan de Catalaanse kust kan je een enorme verscheidenheid aan fauna en flora ontdekken. Ook zijn er steile wanden, sensationele rotsachtige zeebodems en spectaculaire natuurreservaten.

 

 

Mar Menuda & IJsduiken in Vall de Núria

Aan de Costa Brava ga je duiken in natuurgebied Mar Menuda. Mar Menuda is een prachtige plek om te duiken. Het gebied is rijk aan zeeleven, waaronder zeepaardjes, zeeduivel, maanvis, San Pedros, Rayas, inktvissen en nog veel meer.

De onderwateromgeving is helder en de dieptes variëren tussen 12 en 15 meter. La Mar Menuda is ook een van de beste uitgaansgelegenheden die je kunt doen aan de Costa Brava.

Duiken aan de Costa Brava kan je ook combineren met een unieke ijsduik in de Spaanse Bergen in Vall de Núria, lees meer meer over deze speciale duik op onze pagina over Vall de Núria.