Saudi-Arabië

Duiken in Saudi-Arabië

Maak kennis met de grote verscheidenheid aan koraalriffen en eilanden in Saudi-Arabië.

Meer dan 800 nieuwe duikplekken wachten om ontdekt te worden, verspreid over 1.760 kilometer ongerepte riffen en kustlijn. Er zijn nieuw ontdekte wrakken, riffen en meer dan 1.285 eilanden om van te genieten. Van de Golf van Akaba helemaal zuidwaarts langs de Rode Zee tot aan de Farasan Banks.

Het lokale professionele team helpt je graag bij het kiezen van de beste duikbestemmingen op basis van je duikervaring en voorkeur.

 

Liveaboard 'Almonda'

Liveaboard ‘Almonda’

De jonge en luxe ‘Almonda’ is een all-inclusive ruime liveaboard met 12 kamers voor 24 gasten. Deze kamers zijn allemaal voorzien van onder andere eigen airconditioning, een privé badkamer en een 32-inch tv.

Er is keuze uit 8 deluxe cabines met twee eenpersoonsbedden, 2 deluxe cabines met een queensize bed en 2 master suites met een queensize bed.

De voorzieningen bestaan uit onder andere een restaurant, een zonnedek met jacuzzi, een bibliotheek en een volledig duikplatform met alle benodigdheden.

Voor alle duikers is er eigen apparatuur aan boord met de mogelijkheid tot nitrox voor gecertificeerde duikers. Er kunnen 2 zodiacs ingezet worden voor verre excursies.

Er zijn twee routes die de boot vaart, namelijk de duikgebieden Farasan Banks en Seven Sisters and Five Corals.

 

Het team