Jordanië - Akaba

Duiken in de omgeving Akaba

De omgeving van Akaba is rijk aan diverse duikspots. Bezoek verschillende shipwrecks, laat je verwonderen door kleurrijke onderwaterlandschappen of breng een bezoek aan het onderwater militaire museum, waar wel 21 oude legervoertuigen opgesteld staan op de zeebodem.

 

Tijdens de reis maak je 10 duiken, maar door een totaal van ruim 20 beschikbare duiken is er voor ieder wat wils!

 

Andere excursies

Naast duiken is er in Jordanië nog veel meer te beleven. Breng een bezoek aan het wereldberoemde Petra, de verloren stad. Deze stad uitgehouwen in de rotsen is een van de 7 nieuwe wereldwonderen.

Of ontdek de Wadi Rum woestijn, bekend van zijn prehistorische kunst of juist opnames van moderne films zoals The Martian. Bezichtig onder begeleiding van een Bedoeïnse gids de verschillende spectaculaire bezienswaardigheden.

Andere mogelijkheden zijn dobberen in de Dode Zee, de stad Akaba bezoeken, een dagje strand of heerlijk tot rust komen in de spa.

 

Over Arab Divers

In Jordanië werken we samen met Arab Divers om een onvergetelijke reis aan te kunnen bieden. Onder begeleiding van het zeer ervaren en gepassioneerde team zijn unieke duikervaringen gegarandeerd!

Arab Divers heeft een eigen accommodatie. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, airconditioning, satteliet tv, minikoelkast, opbergruimte en bureau. Handdoeken en toiletartikelen zijn inbegrepen, evenals gratis WiFi.

 

Met hun ligging vlakbij de haven, brengt de boot je in mum van tijd op de duiklocatie.