De Malediven

Duiken op de Malediven

De Malediven is een eilandengroep en ligt midden in de Indische Oceaan. Binnen de 26 koraal atollen liggen 1190 paradijselijke eilanden met veel cultuur, maar ook de bekende witte stranden en palmbomen.

De eilandjes zijn één groot tropisch onderwaterparadijs. Mede dankzij de watertemperatuur van minimaal 23°C en de kristalheldere zee.

Duik vanaf een liveaboard of een lokale dhoni, de ervaring is gegarandeerd fantastisch. Tijdens het duiken spot je onder andere enorme koraalformaties, gekleurde vissen en grote zeedieren.

Ontmoetingen met walvishaaien en reuzemanta’s komen vaak voor. Ook heb je regelmatig kans om tijgerhaaien, grijze rifhaaien, witpuntrifhaaien en walvishaaien te zien.

Met onze opties tussen liveaboards, hotels en resorts helpen we je graag kiezen.

Liveaboard 'Soutern Cross'

Onze liveaboard biedt comfortabele 2- en 3-persoonskamers, elk uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer. Geniet van privacy en rust in je eigen hut, compleet met alle nodige voorzieningen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontspanning en luxe op het dek: Terwijl je niet aan het duiken bent, biedt ons liveaboard tal van mogelijkheden om te ontspannen. Bijvoorbeeld in de jacuzzi of op de comfortabele ligstoelen in de zon.

De chef-kok bereidt in het ruim ook de maaltijden voor. Onze all-inclusive ervaring omvat internationale gerechten die bereid die voldoen aan de verschillende culinaire voorkeuren van onze gasten.

Onze ervaren bemanning staat altijd voor je klaar. Of je nu een ervaren duiker bent of net begint, ze zullen ervoor zorgen dat je veiligheid en comfort altijd voorop staan. Met hun expertise weten ze je goed te helpen en te informeren over de onderwaterwereld en je de best mogelijke duikervaring te bieden.

 

 

Het team

We leven volgens ons motto “Dive with Friends”.

Het duikcentrum wordt gerund door Hassan, Jerry en Hameed. Ze doen dit al ruim 10 jaar en zijn ook geboren op het eiland Guraidhoo. Ze kennen het gebied als geen ander. Het team spreekt Dhivehi, Duits, Engels en Italiaans.

“We zijn trots op ons team dat er met hart en ziel is. Als de sfeer in het team en op het eiland goed is, wordt dit ook overgedragen aan onze gasten.”