Welkom bij VIP Travels

De Authentieke Malediven

"Met veel persoonlijke aandacht en eindeloos veel activiteiten word je helemaal ontzorgd tijdens jouw onvergetelijke reis.

Samen met mijn lokale leverancier Hassan die de accommodatie en duikschool beheert op het eiland Guraidhoo, worden van tevoren en tijdens jouw reis alle wensen waargemaakt als een echte VIP."


Stijn Smits,
Eigenaar

Reizen

Op al onze reizen word je bij aankomst op de luchthaven in Malé hartelijk verwelkomd door één van onze lokale vertegenwoordigers.

Hier word je begeleid naar het desbetreffende vervoermiddel op de haven van het vliegveld waar de reis echt kan beginnen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo kan je op een all-inclusive liveaboard stappen en door de South Atoll heen varen of naar het eiland Guraidhoo gaan met een speedboat. Hier heeft Hassen, ons contactpersoon, een heerlijk all-inclusive hotel genaamd Rosy Villa.

Vanaf daar kan je allerlei activiteiten doen om te gaan duiken, snorkelen of met de boot naar bezienswaardigheden te gaan.

Wanneer je met ons op duikreis gaat kan je rekenen op lokale, Engelstalige reisleiding die ook begeleidt tijdens het duiken.